Ila blog

Ila blog

Tűsarok

2018. október 03. - Ila blog

Fotó: VMP

 

Azt mondta szeret kísérletezni. A nő akkor arra gondolt, milyen izgalmas lesz vele az élet, nem pedig arra, hogy rongyként dobja majd őt, amint színre lép egy szuka. Gyanút foghatott volna, mikor először találkozott a feleségével. Első baba, kérdezte. Második vetés, mondta kedélyesen erre a férfi. Mintha csak természetes lenne, hogy magvait szétszórja a világba és az termő anyaföldre hull.

 

Látta, ahogy a parkolóházból kihajt TAMÁS-1 rendszámú BMW-jével. Ez a férfi maga a stílus, ellenállhatatlan, parfümje illata betöltötte a nő agyvelejét is, nem csak a folyosót. Tudta, hogy meg kell szereznie. Felhívta a szerződés aláírása miatt és onnantól minden simán ment. Fél éve volt már TAMÁS-1 szeretője és meg volt róla győződve, hogy megváltoztathatja, hiszen a férfiak a dugás ígéretének reményében mindenre hajlandók. Akár arra is, hogy elhagyják a terhes feleségüket. Megtartani pedig egyszerű lesz: ő azt adja, amit a férfiak akarnak, se többet se kevesebbet. Őt férfi még nem hagyta el. Az a nőt minősíti, ha lefalcolnak mellőle.

 

Egy fárasztó nap után shoppingolni ment, megérdemelte.  Még nem tudta, mit keres. Valami szépet a szemnek, balzsamot a léleknek, amitől még jobb nőnek érezheti magát. Olyasmi cipőre akadt, ami nagy kedvence volt rég. Kellemes forma, merész szín, magas, kopogós fém sarokkal. Ragyogó sima felületén könnyedén siklott végig az ujjbegye, akár Tamás tenyere a BMW fehér fényezésén.

 

Az új Michelin csillagos helyre mentek aznap este. Végre itt az alkalom, hogy felvegye a cipőt. A vacsora pazar volt, a borok finom aromáikkal hozták a könnyedséget. Villámgyorsan hazaértek a pesti éjszakában, a lakástól pár utcányira parkolt le TAMÁS-1, nem is baj, legalább kicsit kiszellőzik a fejük mire hazaérnek. A nő először azt hitte, rosszul hall. Aztán egyre egyértelműbb lett és előtérbe tolakodott a fém sarok nyikorgása. Harsányan erősödött és úgy érezte széjjel karistolja az idegeit és menten szétrobban a feje. Sebet ejtett a nőiességén és megsemmisítette pillanatok alatt. A férfi nem vett észre semmit, csak idegesen babrálni kezdett, ahogy megrezzent a telefonja.

 

Amíg kiment a nappaliba tölteni még egyet, az asztalon hagyta a telefont. A nő meglátta a villogó üzenetet, egy ismeretlen szőke profiljával, melyet nem lehetett máshogy érteni. Elöntötte a düh és hirtelen a fémsarkú cipő után nyúlt, hogy ne legyen fegyvertelen. A férfi az ajtóban megállt és pillanat alatt átlátta a helyzetet. Megrémisztette az indulat ereje, melytől a legújabb modell épp megsemmisült a tűsarok alatt. Bár fájt a veszteség, a feleségétől nem fogja újra megkapni ezt a készüléket, jobbnak látta gyorsan kihátrálni a lakásból. A nő, csak a csikorgó kerekek hallatán szembesült vele, TAMÁS-1 végleg kihajtott az utcájából.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ila-viragh.blog.hu/api/trackback/id/tr9314279513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása